Köszönjük a támogatásokat!

Ebben a bejegyzésben szeretnénk összesíteni az adományokat, amiket a Kispesti Mentőállomás részére ajánlottak és ajánlanak fel folyamatosan.
Egyúttal köszönetünket is szeretnénk kifejezni a nagylelkű, önzetlen adományozóknak, akik a mentők, az egészségügy és Magyarország érdekében cselekedtek a koronavírus fertőzés idején!
A nehezén még vélhetően nem vagyunk túl, de megható az, hogy ennyien gondolnak ránk, akik a frontvonalban küzdenek a fertőzés megállításáért.

Nagyon hálásak vagyunk minden egyes tárgyi és nem tárgyi jellegű adományokért. Azokért is, melyeket folyamatosan, névtelenül kapunk a Kispesti Mentőállomáson, legyen az egy tál ínycsiklandó házi sütemény a nappalosoknak vagy egy hatalmas magyaros pizza az éjszakás személyzetnek!

Szeretnénk minden támogatónknak megköszönni a példaértékű összefogást és adakozást, melyet a koronavírus fertőzés alatt tanúsítottak.

Kérjük, hogy a jövőbeni adakozások előtt egyeztessetek velünk! Mentőautóink és a kivonuló személyzet folyamatos munkarendben dolgozik, így előfordulhat, hogy senki nem tartózkodik a mentőállomáson, akár órákon keresztül, de akár az is lehet, hogy az általad felajánlott eszközről, adományról mi már tudjuk, hogy máshol nagyobb szükség lenne rá.

Leave a Comment

%d bloggers like this: