Köszönőlevél: Köszönet a gyors és lelkiismeretes segítségnyújtásért

Az ehhez hasonló köszönőlevelek sokat jelentenek nekünk, a mentők bajtársi közösségének. Az önzetlen hála pénzben nem mérhető és rendkívül jól esik olvasni, átélni.
Köszönjük szépen, hogy vették a fáradtságot a köszönőlevél megírására!
Mielőbbi sikeres és teljes gyógyulást kívánunk!

2020. június 19-én 13 óra körül segítséget kellet hívnom páromhoz fellépő szív problémák miatt. A bejelentéstől számítva igen gyorsan 3 és 5 perc között meg is érkezett a Bp. XIX. ker. Kispesti Mentő állomásról a rohamkocsi. Ettől a ponttól olyan volt a történet mint egy tündérmese, mert igen felkészültek voltak a kollégái akik a segítségünkre álltak. Gyors diagnosztizálást követően a mentő autóban szakszerű gyors ellátást is nyújtottak míg a fogadó Haller utcai Országos Kardiológiai Intézetbe értünk. Mint kísérő voltam jelen az ellátás folyamatában, ami igen pozitív élmény volt, mivel még nem ültem mentő autóban életem eltelt 58 évében.

A beteg megnyugtató elhelyezéséig, ellátásáig jelen volt a Kispesti Mentőállomás két munkatársa, akiket most nem tudok nevesíteni, mert a nagy izgalomban nem sikerült megjegyeznem a segítő kezet nyújtók nevét. De úgy gondoltam, hogy pontosan ezért, szükséges megállni az életben és megköszönni nekik a munkájukat.

Remélem ezen a lehetőségen át, eljut hálás köszönetünk munkatársai részére.

Leave a Comment

%d bloggers like this: